Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:

 

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Dýňové kari špízy

24.11.2018, Zdroj: Recepty.cz (www.recepty.cz)

Jednoduchý podzimní recept, který přijde vhod třeba po výletu chladnocí krajinou připravující se na zimu.

Co budeme potřebovat

  • maso - dle chuti: vepřové, kuřecí, krůtí
  • dýně - očištěná
  • sůl
  • kari
  • olej na smažení
  • jehly na špíz

Maso pokrájíme na kostky, dýni na plátky asi půl centimetru silné, které pak pokrájíme na přibližně stejně velké dílky, jako máme maso. Maso osolíme, dle chuti posypeme kari kořením a promneme, aby se na maso koření nalepilo. Na jehly střídavě napichujeme kousky masa a dýně, špízy pak necháme alespoň půlhodinky proležet, poté smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.

*Špízy můžeme péct i v troubě na pečícím papíře, před pečením je zakapeme olejem.

*Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
 +420 222 539 333  info@pomaterske.cz
 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: