Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:

 

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Dýňové rizoto s parmezánovým chipsem

20.9.2017, Zdroj: PoMateřské.cz (www.pomaterske.cz)

Podzimní dýňová variace na italské rizoto. Velmi jednoduché, přesto překvapivě sametově lahodné. Výraznější parmazán zjemní mascarpone a chuť dýně povzbudí víno. Výslednou chuť podtrhne čerstvá šalvěj.

Ingredience

  • 1 kg dýně, oloupané a nakrájené
  • 300 g kulatozrnné rýže
  • 1 cibule
  • olivový olej
  • 2dl kvalitního bílého vína
  • 100 g parmezánu jemně nastrouhaného, plus na posypání
  • 120 g mascarpone
  • 12 čerstvých lístků šalvěje
  • Sůl, pepř

 

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji v hluboké pánvi. Přidáme na kousky nakrájenou dýni a ještě chvíli opékáme. Zasypeme rýží a zalijeme vínem. Mícháme 2-3 minuty, aby se část vína vypařila. Pak postupně (nejlépe po čtvrtlitrech) přileváme vodu (vývar), a

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
 +420 222 539 333  info@pomaterske.cz
 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: