Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:

 

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Pečená jehněčí kýta

15.4.2018, Zdroj: PoMateřské.cz (www.pomaterske.cz)

Jednoduchý a výborný recept na pečené jehněčí - nejen na Velikonoce.

Na 4 až 6 porcí potřebujeme:

  • přibližně 2 kg jehněčí kýty s kostí
  • 2× cibule
  • 2× mrkev
  • 2× řapíkatý celer
  • 1× palička česneku
  • olivový olej
  • mořská sůl (hrubší), čerstvý mletý pepř
  • menší svazek čerstvého tymiánu, rozmarýnu a šalvěje 

Postup:

Jehněčí kýtu vyndáme z lednice a necháme 30 minut odpočinout. Troubu si předehřejeme na 240 °C / plyn 9. Mezitím si připravíme zeleninu. 

Rozebereme si česnek na stroužky, které ale neloupeme. Cibule oloupeme a nakrájíme každou na tři silnější kolečka. Mrkev a celer omyjeme a nakrájíme na vetší kousky. Takto připravenou zeleninu vložíme do zapékací mísy, přidáme rozmarýn, tymián, šalvěj, olivový olej a vše

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
 +420 222 539 333  info@pomaterske.cz
 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: