dnes je 16.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Bylinkové bramboráky pečené v troubě

22.1.2020, Zdroj: Kaufland

Zdravější varianta klasických bramboráků. Z bylinek se nejlépe hodí libeček, majoránka, listová petržel a celer.

Ingredience (4 porce)

1 kg brambor

2 vejce

2 stroužky česneku

4 lžíce mouky

4 lžíce nasekaných bylinek

1 lžíce drhnuté majoránky

2 lžíce oleje

sůl, pepř

 

Postup

Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Přendáme do mísy, osolíme a necháme pustit vodu, kterou slijeme.

Přidáme oloupaný a přepasírovaný česnek, mouku, vejce, majoránku, bylinky a sůl. Promícháme a podle potřeby ještě dohustíme trochou mouky.

V rychlosti tvarujeme bramboráky, které přendáváme na plech vystlaný pečicím papírem. Plochu pod bramborákem i samotný bramborák potřeme olejem.

Přendáme do trouby rozehřáté na 180 °C a pečeme asi 25 až 30

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...