dnes je 18.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Domácí ciabatta sčernými olivami

19.9.2018, Zdroj: Verlag Dashöfer

Typické žvýkavé, přitom nadýchané pečivo, do kterého si ale přidáte, co máte rádi. Ať už se rozhodnete pro olivy, sušená rajčata, bylinky nebo všechno dohromady, vždy si pochutnáte vy i celá rodina. Tyto ciabatty mají jen jedinou chybu - velmi rychle mizí!

Ingredience:

500 g hladké mouky

1 lžička soli

½ lžičky cukru

350 ml vlažné vody

3 lžíce olivového oleje

½ kostky droždí

 

Příprava:

Do misky nalijeme trochu vlažné vody, přidáme lžičku cukru a rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme zbytek mouky, přidáme lžičku soli, vlažnou vodu, olivový olej a kvásek. Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, které necháme na teplém místě asi 20 minut kynout.

Mezitím si nakrájíme černé olivy nebo sušená rajčata na

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...