Výborná italská rychlovka, kterou vykouzlíte za půl hodiny, a olizovat se bude celá rodina.
Ingredience:
- 150 g slaniny

- 1 ks cibule
- 3 stroužky česneku
- 250 ml smetany ke šlehání
- 1 dcl suchého červeného vína
- 2 balení gnocchi
- 2 hrsti čerstvých hřibů
- 100 g parmezánzu
- olej
- sůl
- pepř
- čerstvý tymián
Postup:
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu. Poté přidáme prolisovaný česnek a necháme krátce osmahnout. Přidáme čerstvé houby nakrájené na plátky, krátce osmahneme, zalijeme vínem a podusíme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a dochutíme čerstvým tymiánem.
Gnocchi uvaříme podle návodu, krátce osmahneme na teflonové pánvi a tím vytvoříme křupavou krustu. Zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem a…