dnes je 25.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Noky se smetanou, hřiby a parmezánem „Gnocchi funghi“

20.9.2022, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výborná italská rychlovka, kterou vykouzlíte za půl hodiny, a olizovat se bude celá rodina.

Ingredience:

  • 150 g slaniny
  • 1 ks cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 1 dcl suchého červeného vína
  • 2 balení gnocchi
  • 2 hrsti čerstvých hřibů
  • 100 g parmezánzu
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý tymián

Postup:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu. Poté přidáme prolisovaný česnek a necháme krátce osmahnout. Přidáme čerstvé houby nakrájené na plátky, krátce osmahneme, zalijeme vínem a podusíme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a dochutíme čerstvým tymiánem.

Gnocchi uvaříme podle návodu, krátce osmahneme na teflonové pánvi a tím vytvoříme křupavou krustu. Zalijeme omáčkou, posypeme parmezánem a

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...