dnes je 19.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Španělská "Tortilla"

27.8.2019, Zdroj: http://dolcevita.blog.cz

Španělská tortilla nemá stou mexickou nic společného. Podává se nakrájená na dílky, jako koláč. Jí se teplá i studená. Původem je velmi prostá, na suroviny nenáročná. Není universální recept, který by omezoval naši fantazii. Ve Španělsku narazíte na mnoho tortill, které se podle oblastí liší tím, co do nich kuchař přidal. Základem však vždy bude vynikající "bramborová omeleta", do křupava opečená a velmi chutná. Její samotná příprava je opravdu snadná. V chuťové jednoduchosti je ta pravá krása a toto je jeden z těch klasicky dokonalých receptů a chlouba Španělska.

Ingredience:

  • olivový olej na dno pánve (nešetřete ;)
  • 3 cibule střední velikosti
  • 5-6 syrových brambor
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 1 zelená paprika
  • 6 vajec (držte poměr
Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Nahrávám...
Nahrávám...