Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:

 

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Bylinkové bramboráky pečené v troubě

22.1.2020, Zdroj: Kaufland

Zdravější varianta klasických bramboráků. Z bylinek se nejlépe hodí libeček, majoránka, listová petržel a celer.

Ingredience (4 porce)

1 kg brambor

2 vejce

2 stroužky česneku

4 lžíce mouky

4 lžíce nasekaných bylinek

1 lžíce drhnuté majoránky

2 lžíce oleje

sůl, pepř

 

Postup

Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Přendáme do mísy, osolíme a necháme pustit vodu, kterou slijeme.

Přidáme oloupaný a přepasírovaný česnek, mouku, vejce, majoránku, bylinky a sůl. Promícháme a podle potřeby ještě dohustíme trochou mouky.

V rychlosti tvarujeme bramboráky, které přendáváme na plech vystlaný pečicím papírem. Plochu pod bramborákem i samotný bramborák potřeme olejem.

Přendáme do trouby rozehřáté na 180 °C a pečeme asi 25 až 30

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Portál pro podnikavé ženy.
 +420 222 539 333  info@pomaterske.cz
 
 Napište nám
 Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
 Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
Input: